După 18 ani

Aniversarea majoratului meu în presă, la Jurnal Bihorean și Bihor Online – www.bihon.ro – coincide cu o schimbare majoră în viața mea profesională. Aventura mea în presă se oprește, după 18 ani care m-au format și modelat cu adevărat, ca om și ca profesionist al condeiului.

Au fost ani frumoși, încărcați, cu multe momente de satisfacție profesională. Trebuie să recunosc, au fost și unele momente de cumpănă, ce m-au ajutat să-mi descopăr calitățile, dar mai ales defectele, într-o lume aflată sub semnul vanității și al neprevăzutului. Așa cum, de altfel, o descoperim azi cu toții, ca societate, în această perioadă dificilă. Am învățat cum viața îți poate oferi multe, bune și rele și că doar de noi, de fiecare în parte, depinde cum arată balanța personală.

Vă mulțumesc tuturor, dragii mei cititori, colegi de ziar, de breaslă și colaboratori. De la toți am avut câte ceva de învățat. Și încă mai am, deoarece – nu-i așa? – o viață întreagă dacă am putea învăța, tot nu ne-ar fi suficient.

De luni, 12 aprilie încep munca la Primăria Municipiului Oradea, în calitate de consilier la Cabinetul Primarului. Un primar tânăr, energic și muncitor, de succesul căruia depinde, în definitiv, succesul Oradiei. Vă asigur că voi face tot ce depinde de mine pentru a fi și mai util vieții orașului meu natal și concitadinilor mei, decât am fost ca ziarist, din 2003 încoace.

Sunt conștient că mă așteaptă o provocare, ca la orice schimbare majoră din viață. Pornesc la drum încredințat că, beneficiind de sprijinul noilor mei colegi, voi ști să abordez această provocare în maniera potrivită. Iar rezultatele nu se vor lăsa așteptate.

Doamne ajută!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *