Magazinele Optione devin „Mecca” fanilor Gucci din Romania

Fanii Gucci au acum o nouă „Mecca” a lor, chiar în Oradea. Magazinele de optică Optione de pe pietonalul străzii Republicii (str. Madach Imre 3-5 şi Republicii 10) oferă cea mai largă colecţie de rame şi ochelari de soare Gucci din România. Peste 500 de piese Gucci sunt oferite acum de magazinele Optione.

Gucci la Oradea, exact ca la Milano

„Ce se găsește la această oră la Milano, în Statele Unite sau oriunde în lume se găseşte acum şi la Oradea. Colecțiile Gucci din Optione sunt la zi: colecția primăvară-vară 2017, toamnă-iarnă și primăvară-vară 2018. Se pot plasa precomenzi. Avem peste 500 de piese expuse în Oradea, la Optione”, transmite Vlad Gordan, PR pentru brandul Gucci, în România. 

Vineri seara, Optione a aniversat zece ani de activitate în Oradea. Momentul se suprapune în mod fericit cu statutul de cel mai mare partener Gucci din România, pentru produse de îngrijire a ochilor (eyewear – eng.). Cu această ocazie, Oana Bungău – optometrist şi antreprenor la Optione, a vorbit despre cei zece ani de continuă dezvoltare Optione, prezenţi în Oradea în două locaţii, pe pietonalul Republicii. Adoptată de Oradea, Oana Bungău este fericită pe malurile Crişului, fiind încrezătoare în dezvoltarea oraşului şi, implicit, în perspectivele unui trai tot mai bun pentru orădeni. „Oradea este un oraș cu potențial, curat. Am circulat mult şi vă pot spune că Oradea este unul dintre cele mai curate oraşe din Europa, cu oameni serviabili”, este încrezătoare Oana. Iar evenimentul creat de ea este primul de acest gen ce are loc în România, tocmai la Oradea.

 

Vitrină vivantă la Optione, cu pitonul regal

Gucci îşi face simţită prezenţa la Optione printr-un element simbolic vivant, ce remarcă vitrina magazinului într-un mod special, însufleţind conceptul „living window”. Este vorba despre pitonul regal Guccifer ce trăieşte într-un vivariu, adus de Optione în mod special pentru a marca parteneriatul de substanţă cu brandul Gucci. Pitonul regal – simbol al regalităţii, este unul dintre cele trei elemente de simbol a mărcii Gucci, alături de tigru – un alt simbol al regalităţii şi de albină – simbol al nobilităţii. 

Pentru cei care recunosc, iubesc şi se regăsesc în stilul exclusivist

Pitonul regal reprezintă colecţia Gucci Garden ce poate fi încercată şi achiziţionată din magazinele Optione. „Este una dintre cele mai exclusiviste colecţii. De altfel, Gucci este brandul cel inovator la nivel mondial, ca accesorii fashion. Marşăm pentru a îmbunătăți starea de bine pe care o are omul. Ochelarii nu mai sunt doar un dispozitiv medical, ci schimbă, devenind un element definitoriu pentru ţinută. Gucci este pentru persoanele care recunosc, iubesc și se regăsesc în stilul exclusivist”, asigură „guccificatorul” Vlad Gordan. Acesta oferă şi o informaţie tehnică: ochelarii Gucci oferă lentile de sticlă Carl Zeiss sau Barberini.

Un design special: Pearl Eyes

Pearl Eyes – cel nou concept Gucci în materie de rame şi ochelari de soare – rame împodobite cu perle de cultură, poate fi acum probat şi achiziţionat la Optione. 

Printre vedetele de talie internaţională ce reprezintă imaginea Gucci se numără Beyonce, Rihanna, Lady Gaga sau Salma Hayek. Iar de-acum, orădenii pot purta aceleaşi accesorii ca aceste dive, de la Optione – cel mai important partener Gucci din România, pentru eyewear. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *