Zboruri Ryanair Romania – Italia anulate. Vezi cursele anulate!

Mai multe aeronave Ryanair au ramas la sol, in ultima perioada, afectand inclusiv pasagerii de pe Aeroportul Oradea OMR/LROD
Mai multe aeronave Ryanair au ramas la sol, in ultima perioada, afectand inclusiv pasagerii de pe Aeroportul Oradea OMR/LROD

Ryanair a făcut publică lista zborurilor ce vor fi anulate în următoarele şase săptămâni. Vor fi anulate şi câteva zboruri din România spre oraşe din Italia. 

Până în 28 octombrie, Ryanair va anula până la 50 de curse zilnic. Motivul oficial invocat de Ryanair – o încurcătură cu concediile piloţilor săi. Însă Norwegian Air Shuttle a confirmat deja că a cooptat o bună parte din piloţii Ryanair, nemulţumiţi de condiţiile de la operatorul irlandez. Astfel, Ryanair a rămas fără echipaje pe o parte din zborurile sale şi va face eforturi să se redreseze în ultimele două luni ale anului. 

Iată zborurile Ryanair din România ce vor fi anulate în această perioadă: 

Sâmbătă 23 septembrie

FR 3956 Roma Ciampino – Bucureşti
FR 3957 Bucureşti – Roma

Duminică 24 septembrie

FR 3990 Bologna – Bucureşti
FR 3991 Bucureşti – Bologna

Duminică, 1, 8, 15 şi 22 octombrie

FR 3772 Milano Bergamo – Bucureşti
FR 3773 Bucureşti – Milano Bergamo

Aşadar, zborurile Ryanair de pe aeroporturile din Oradea, Timişoara şi Craiova nu vor fi afectate în perioada următoare. 

Potrivit BBC, anularea celor peste 2000 de zboruri din următoarele săptămâni îl va costa pe operatorul irlandez aproximativ 20 de milioane de lire. Suma reprezintă valoarea despăgubirilor pe care va trebui să le-o achite pasagerilor afectați, conform reglementărilor europene, scrie boardingpass.ro.

Listele complete ale zborurilor anulate în perioada 19 septembrie – 28 octombrie, le găsiţi pe site-ul Ryanair, dând click aici.

Despre problemele majore ale Ryanair şi conflictul cu concurenţa Norwegian, aici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *