Ryanair anunta promotie-fulger pe Oradea!

ryanair-timisoara-germania-belgiaRyanair se laudă cu ofertă-fulger de ultimă oră pentru cursele de Oradea, plecând de la 3 euro.Iată ce-mi scrie compania, prin purtătorul ei de cuvânt, Denis Barabas: “Ryanair, compania aeriană preferată a europenilor, astăzi (20 iulie) a lansat o promoție extraordinară pentru Oradea – locuri, de la doar 2,99€ pentru călătorii în septembrie, în acest fel asigurându-le clienților economii și mai mari.

Locurile vândute la aceste tarife promoționale extraordinare sunt acum disponibile pentru rezervări, până la miezul nopții (24:00 GMT), Duminică (23 iulie) și pot fi găsite doar pe Ryanair.com.

Denis Barabas, Ryanair, a declarat:

“Promoția noastră fulger este perfectă pentru oricine caută să-și rezerve o escapadă de toamnă la tarif redus, iar noi am tăiat prețurile oferind locuri pe rute selecționate din Oradea, de la doar 2,99€ pentru călătorii în septembrie. Această ofertă incredibilă se va încheia la miezul nopții, Duminică, așă că îndemnăm clienții să acceseze www.ryanair.com pentru rezervări.”

Aşadar, căutaţi-le, fie şi cu lumânarea! Doar până duminică, la miezul nopţii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *