Cutremur in PNL Bihor! Bolojan aduce un candidat “extern”!

nicolae-suciu-1Ilie Bolojan tulbură apele cu crocodili locali din PNL Bihor şi aduce un candidat cu nume, din Capitală!

Este vorba despre celebrul ginecolog Nicolae Suciu, un bihorean care a reuşit în Capitală. Manager al Institutului Naţional pentru Sănătatea Mamei şi Copilului din Bucureşti şi director al Maternităţii Polizu din Capitală, prof. univ. dr. Nicolae Suciu ar fi numele greu la care s-a gândit Bolojan, pentru a candida din partea PNL Bihor pentru Senat – cap de listă!

Profesorul Suciu este de origine din Bihor, fiind născut în comuna Auşeu, în anul 1954. Din informaţiile mele, Suciu ar fi venit deja în Bihor, participând la întâlniri cu activul de partid, în zona Aleşd. Surse de încredere din PNL Bihor confirmă faptul că profesorul Suciu ar fi noua achiziţie PNL Bihor pentru Parlament.

Aducerea lui Suciu vine să aglomereze şi mai mai mult ambuteiajul politic creat în PNL Bihor, unde atât Gavrilă Ghilea cât şi Cornel Popa vor să fie cap de listă pentru Senat. De asemenea, Lucia Varga, Florica Cherecheş, Ioan Cupşa şi Liviu Matiuţa vor un nou mandat de parlamentar, la Camera Deputaţilor. Tot cu pretenţii sunt Călin Puia – directorul DGASPC, dar şi primarul de Rieni, Ioan-Gheorghe Bota.

În urmă cu câţiva ani, prof. Suciu fusese târât într-o speţă de culoare. Detalii, aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *