VIDEO / Serban Sere la “Direct in subiect”: Buget de peste 900.000 de euro la CSM U Oradea

Serban Sere si Calin Corpas, in emisiunea Direct in subiect, transmisa de www.BIHON.ro
Serban Sere si Calin Corpas, in emisiunea Direct in subiect, transmisa de www.BIHON.ro

Prezent miercuri, 17 august, in emisiunea Direct in subiect, cu Călin Corpaş, presedintele CSM Oradea, Serban Sere, a anuntat un buget de minimum 900.000 de euro pentru sectia de baschet a CSM Oradea, ce va participa in Champions League, in 2016.

Bugetul ar putea fi si mai mare daca se vor concretiza negocierile CSM cu o banca comerciala pentru sponsorizare. Sere afirma ca bugetul salariilor baschetbalistilor este mai mare cu cca 60.000 de euro si afirma ca sectii precum cea de handbal trebuie sa-si atraga sponsori, iar Primaria ar realoca banii handbalistilor catre copii si juniori. Totodata, Sere anunta CSM Oradea vrea sa atraga fonduri europene pentru organizarea de noi competitii.

INTERVIU: Plus 60.000 de euro la salariile baschetbalistilor – inclusiv planurile CSM Oradea cu secţia de fotbal!

[youtube]F2Jek6_cD8s[/youtube]

Discuţia realizatorului „Direct în subiect” cu noul preşedinte al CSM Oradea, Şerban Sere, a plecat de la bugetul clubului pentru noul an competiţional 2016-2017. Un buget hrănit de Primăria Oradea cu 1,2 milioane de euro – bani publici, din care, conform celor transmise de Sere, 300.000 de euro merg spre secţia de baschet, care pentru acest an, în care CSM joacă în Liga Campionilor (Champions League) este completat din sponsorizări până la circa 900.000 de euro, mai mare cu minimum 50.000 de euro decât cel din anul precedent. Bugetul poate fi şi mai mare, dacă discuţiile pentru o sponsorizare pe care CSM U Oradea le poartă cu o bancă comercială vor fi concretizate. Până acum, cota pentru polo s-a ridicat la 250.000 de euro pe an din bani public şi tot atâţia de la sponsori, iar pentru acest an se prefigurează aceleaşi sume pentru echipa de polo, cu posibilitatea suplimentării, dacă echipa are un traseu lung în cupele europene, arată Sere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *