Vuscan continua sa dezvaluie ce procese a castigat cu “abuziva” Primarie Oradea

Horea Vuşcan, îmbrăcat ca un playboy politic
Horea Vuşcan, îmbrăcat ca un playboy politic

„Primăria Oradea este condusă prin minciună şi abuz. În numele „binelui colectiv” ne jecmănesc de de bani şi nu numai, ne escrochează, ne mint şi ne şantajază”. Acuzele îi aparţin controversatului Horea Vuşcan, candidatul PMP la Consiliul Local Oradea.

 

 

 

Instanţa a obligat Primăria Oradea să-l despăgubească, după ce îi condiţionase eliberarea autorizaţiei de construcţie de donarea unui teren.

Horea Vuşcan continuă să prezinte sentinţe judecătoreşti prin care a câştigat în instanţă procese pe care le-a intentat Primăriei Oradea. După cazul automatelor de parcare, unde instanţa i-a dat dreptate, acum Vuşcan arată cum, într-o altă speţă, Primăria a trebuit să-i plătească daune de circa 8.333 de euro, pentru faptul că i-a condiţionat eliberarea unei autorizaţii de construcţii de donarea unui teren pe marginea Centurii, de 175 mp, cu destinaţia „drum public”. Aceşti bani se adaugă altor 21.000 de euro pe care Primăria a trebuit să-i plătească pentru exproprierea propriu-zisă. Sentinţa a fost emisă în 2013.
Firma Alien Concept SRL, deţinută de Vuşcan, acţionase Primăria în judecată după ce, în 2009 Comisia Municipală de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului Oradea îi condiţionase acordarea autorizaţiei de construcţie pentru o hală, de cedarea cu titlu gratuit a suprafeţei de 175 mp, pentru lărgirea Centurii din Calea Sântandreiului.

Continuarea, pe www.bihon.ro.

Sentinţa judecătoarească poate fi găsită aici.

Citeşte şi:

Investiţiile şi taxele pe parcări în Oradea – o risipa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *