Marius Rotar pleaca din PSD-ul lui Mang pentru a aduce Beverly Hills in Oradea!

Marius Rotar
Marius Rotar

Marius Rotar şi-a dat demisia din PSD şi este posibil să plece în PNL. Directorul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Bihor a făcut acest gest pe fondul răcirii relaţiei cu preşedintele filialei PSD Bihor, Ioan Mang.

 

Rotar spune că cireaşa de pe tort a venit în noiembrie 2015, când nu a fost lăsat să participe la conferinţa de alegeri a PSD Bihor, ocazie cu care Ioan Mang a fost reales preşedinte al filialei. „M-am dus acolo şi nu eram nici măcar pe liste. Nu am putut să particip la conferinţă, între cei 700 de colegi. Iniţial, am crezut că e doar o scăpare. Când nu eşti chemat la discuţii, când eşti ignorat există o limită. Şi nu văd o alternativa constructivă…
Rotar: „Eu văd o tabără mult mai constructivă şi mult mai determinată în partea liberală la nivelul judeţului Bihor. În plus, nu mă regăsesc într-o cultură de ghiocei şi sunt excepţii în PSD, cu oameni de foarte bună calitate. Dar ideile mele nu s-au regăsit în PSD.
Întrebat dacă ia în calcul o intrare în PNL-ul lui Bolojan, Marius Rotar a admis: „Se poate că da”. În privinţa unificării Oradiei cu Sînmartinul, Rotar o vede ca pe ceva normal, de dorit: „Ajunge să ne uităm la Sînmartin, la cartierul Beverly Hills, care este ca un cartier al acestui oraş. Unificarea cu Oradea este un plus”.
Marius Rotar a intrat în PSD în 2011, „plecând de la premisa unei construcţii pe USL”. Adică alianţa PSD-PNL. Şi cum se crede acum incompatibil cu PSD-ul lui Mang, PNL ar fi alegerea logică, din „al doilea tur”.

Citeşte articolul integral, pe Bihon.ro

Citeşte şi:

Boala cronica rusinoasa. PNL racoleaza primari de la PSD, asa cum facea PSD in 2014

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *