Magicianul Robert Tudor vine în Oradea

Magicianul Robert Tudor
Magicianul Robert Tudor

Sigur l-aţi văzut la “Românii au talent”, unde a ajuns până în finală, sau l-aţi urmărit în emisiunile tv de succes cum sunt: “Neatza cu Răzvan şi Dani”, “La Măruţă”, etc. sau îl ştiţi din sutele de filmuleţe magice de pe canalul său de pe Youtube.

 

Magicianul Robert Tudor vine pentru prima oară în Oradea, în data de 25 martie 2016, de la orele 18.00 şi aveţi ocazia să îl vedeţi într-un show de magie de zile mari, dedicat celor mici însoţiţi de oamenii mari.
“Ini Mini Maini Mo” este cel mai colorat spectacol de magie pentru copii si părinţi deopotrivă, cu numere de magie interactive şi educative, presărat foarte multe râsete. Este cel mai eficient mod în care copiii invaţă pe ce culoare se traversează la semafor, ce magie se întamplă când folosesc cele trei cuvinte magice: “Te Rog Frumos”, pe lângă numeroasele numere de apariţii şi dispariţii de obiecte, porumbei, raţe, iepuraşi, plus alte câte şi mai câte!
Copiii adoră magia! Iar părinţii iubesc să petreacă timp cu cei mici într-o atmosferă plină de haz, magie şi voie bună.

Gazdă a spectacolului “Ini Mini Maini Mo” susţinut de Magicianul Robert Tudor este Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, spectacolul va avea loc în data de 25 martie 2016 şi începe la orele 18.00.
Biletele sunt cuprinse intre 25 si 40 de lei si se gasesc pe www.eventim.ro
sau la magazinele partenere EVENTIM Oradea (Germanos, Orange, OMV, Vodafone, Humanitas).

Citeşte şi:

Ilegitim – experimentul Demenţei. De văzut!

Rihanna vine la Sziget Festival

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *