VESTE-ŞOC! Halep va cere cetăţenia maghiară!

Simona Halep Foto: EPA

La doar câteva zeci de minute după ce a obţinut biletele pentru Bucureşti 🙁 , fiind trimisă acasă de la Wimbledon de locul 102 WTA (!), slovaca Jana Cepelova, Simona Halep ar fi făcut, între prietenii apropiaţi, un anunţ-şoc.

Supărată pe presa din ţară care a relatat excesiv despre schimbările de antrenori pe care le operează mai frecvent decât schimbă şosetele de antrenament ;-( , dar şi pe fanii români care nu i-au uitat “dezertarea” din Cupa Federaţiei, sportiva ar vrea să emigreze cu totul.

Aflând din timp despre intenţiile Simonei, Guvernul Orban Viktor i-a făcut acesteia o ofertă de nerefuzat: cetăţenie maghiară în doi timpi şi trei mişcări! La pachet, Simonei i se vor oferi pe tavă patru antrenori lunar, ce pot fi schimbaţi prin rotaţie – aspect ultra-necesar pentru devoratoarea de antrenori Halep. Tabloidele de la Budapesta avansează posibilitatea ca Nestadion să fie transformat în complex de antrenament pentru Halep, iar o aripă din clădirea Parlamentului maghiar de pe Dunăre va deveni reşedinţă oficială pentru sportivă. Ca bonus, în cazul în care Halep renunţă la cetăţenia română, Stadionul “Ferenc Puskas” va fi rebotezat “Simona Halep”, dacă aceasta nu va ieşi din Top 10 WTA. Se doreşte, astfel, găsirea unui factor motivaţional suplimentar pentru sportiva ajunsă în timp-record la saturaţie.

De asemenea, lui Halep i s-ar fi promis un avion personal, ce va fi recondiţionat de la depoul MALEV ;). În caz că nu va ieşi din Top 20 WTA, se pregătesc mitinguri populare pentru aclamarea sportivei, în Budapesta, cu condiţia să împartă uralele şi aplauzele cu “Fuhrerul” Orban Viktor.

Guvernul Orban cere, în schimb, de la Halep trei chestii:

– să accepte şi prenumele de “Ildiko”;

– să lase “halepeno” pentru “paprika”;

– să deseneze harta Ungariei Mari pe racheta de tenis. 😉

///

***Materialul de mai sus este un pamflet şi trebuie tratat ca atare. Regret sincer prestaţiile Simonei Halep din ultima perioadă şi sper ca ea să îşi revină la forma psiho-fizică ce a propulsat-o în Top 3 WTA. Poate că acest pamflet i-ar da un factor motivaţional suplimentar. Fără să recurgă, totuşi, la paşaportul maghiar adoptat deja de destui români. ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *