CSM U Oradea – sponsorizata de Vajai. Iar Bolojan il “sponsorizeaza”, la randu-i, pe Vajai. ;)

drumuri orasenestiÎn urmă cu mai multă vreme, un confrate de presă îmi spunea cum e de admirat firma Gavella, sponsor principal al CSM Oradea, deoarece dă bani la baschet, fără să aibă nu ştiu ce contracte prin Bihor.

Aşa şi e: să zicem că Gavella nu e abonată la bani publici în Oradea&Bihor, chiar dacă, de fapt, are un contract destul de bănos pe Aparegio, în Oradea, pentru înlocuirea reţelelor de apă şi canalizare. În schimb, Gheorghe Vajai, patronul Gavella, a preluat şi societatea Drumuri Orăşeneşti, în urmă cu trei ani. Şi, coincidenţă sau nu, de un an încoace, Drumuri Orăşeneşti a smuls din mâinile Selinei jumătate din Oradea. Mai precis, Ilie Bolojan, pardon, Primăria Oradea a decis să acorde firmei lui Vajai lucrările de întreţinere a străzilor şi de amenajare a parcărilor de pe malul drept al Crişului. Parcări pe care le amenajează cu preţul deşertificării, după cum s-a văzut pe strada Şelimbărului.

Asta ca să nu se mai zică că administraţia Bolojan are ochi doar pentru Selina. Iată, aşadar, că primarul Bolojan nu-şi discriminează partenerii.

PS: măcar Vajai face un lucru bun şi susţine financiar sportul orădean. Prin comparaţie, în 2008, Beni Rus de la Selina promitea să susţină FC Bihor dacă urma să primească lucrări importante de la Primărie. De primit, le-a primit, dar când a fost să se ţină de promisiune, a făcut ca-n zicala aceasta: “Când am zis că iau, am luat. Când am zis că dau, am zis!”. 😉

Parcare cu preţul deşertificării

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *