A căzut site-ul ANRM!

ANRM site cazut

UPDATE: după ce am vorbit eu la ANRM, site-ul s-a repus în funcţiune. Nu înainte de a avea o conversaţie halucinantă cu IT-stul ANRM. Discuţia, reflectată aici.

UPDATE: Site-ul ANRM e şi acum – 28 ianuarie, ora 10:50, la o săptămână după, tot căzut! E incredibil ce se întâmplă!

La şase zile după ce preşedintele ANRM, Gheorghe Duţu, anunţa la Oradea că a desecretizat şi a publicat pe site-ul instituţiei contractul pentru perimetrul EX – 3 Băile Felix, încheiat cu East West Petroleum (cedat ulterior către Gazprom), iată că site-ul ANRM s-a dus. A căzut, a cedat! Ca urmare, nici link-ul la contract, postat pe site-ul Prefecturii, nu funcţionează.

Este vorba despre www.namr.ro. De ce NAMR.ro şi nu, aşa cum ar fi normal, ANRM.ro? Pentru că iniţialele vin de la denumirea în engleză a agenţiei! Adică “National Agency for Mineral Resources”. Ca să fie clar cine nu sunt stăpâni în ţara asta. Românii, desigur. Pentru cei care nu ştiţi încă, ANRM înseamnă Agenţia Naţională pentru Resurse Minerale şi este una dintre cele mai importante agenţii guvernamentale, deoarece are pe mână tot ce înseamnă resursă a subsolului de pe acest pământ, teoretic românesc.

PS: Contractul desecretizat nu spune prea multe, fiind un contract standard, cu formulări ce lasă loc de interpretări. Astfel, nu au riscat mai nimic, desecretizându-l!

Iată ce am scris pe bihon.ro apropo de contractul desecretizat:

Angajamente gazoase pentru Felix

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *