O felicitare caricaturală dinspre Prefectura Bihor

felicitare prefectura

UPDATE: au schimbat felicitarea… aici.

/

Continuă seria prostioarelor dinspre Prefectura Bihor. Aceasta după ce prefectul Claudiu Pop şi-a dat cu stângul în dreptul pe final de an, atacând orice se poate ataca, numai ca locuitorii comunei Sânmartin să nu poată fi consultaţi de vor sau nu gaze de şist şi orice alte hidrocarburi în Băile Felix.

Chiar şi felicitarea de Crăciun de pe pagina Prefecturii e una ce îmi stârneşte mirarea, dar şi un zâmbet amar.

Din start, mă miră că pe felicitarea semnată de prefectul Claudiu Pop apare stema judeţului Bihor, dar nu şi cea a Guvernului. Guvern pe care prefectul Pop l-a invocat cu orice ocazie, atunci când şi-a justificat atitudinea 100% obedientă faţă de politicile guvernamentale. El este reprezentantul Guvernului, ne-a confirmat-o şi reconfirmat-o. Cât despre bihoreni, doar când îi convine… Cam toată lumea s-a lămurit de aspectul ăsta în ultima perioadă.

Apoi, textul felicitării e frumos. Dar, având în vedere că vine de la reprezentantul unui Guvern care nu prea simte cum vine treaba cu sufletul românesc şi cu atât mai puţin cu “aceste plaiuri”, visând sondele companiilor străine peste tot, parcă aduce puţin cu zicala aceea: “predicăm apă şi bem vin”.

Finalul este sugestiv. Numele prefectul apare scris greşit…

PS: dle prefect, oricât ne-am dori, nu putem fi lipsiţi de griji într-o ţară condusă iresponsabil de cei pe care îi reprezentaţi.

One thought on “O felicitare caricaturală dinspre Prefectura Bihor”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *