Dosare X cu americani, la Salard, in vecini de Centrul NATO din Oradea

Un gând indus de cineva cu capul pe umeri: există oare o legătură între Dosarele X de la Sălard şi faptul că la Oradea avem Centru NATO? Ştiu, aparent pare o forţare a norocului din partea ziaristului. Să nu uităm, totuşi, că Centrul NATO pentru “Human Intelligence” a fost inaugurat în 2010 chiar de preşedintele Traian Băsescu şi de amiralul NATO Zappata. Un Centru unde se antrenează anul sute de militari, pentru “a culege informaţii de pe teren”, în teatrele de operaţiuni unde forţele nord-atlantice sunt implicate. Adică, în primul rând americanii.

Localnicii din Salard şi Biharia susţin că au văzut acum o săptămână elicopter uriaş şi blindate Hummer de armată impresionante, cu numere de înmatriculare din SUA! Exact la o zi după bubuitura ce s-a auzit în mai multe comune, pe o suprafaţă ce depăşeşte cea a Oradiei. Oamenii nu par scăpaţi de la Spitalul 6, dar vorbesc doar sub protecţia anonimatului, convinşi că este ceva necurat la mijloc. O frică de expunere de care se pare că nu mai scăpăm, noi, românii, indiferent de etnia noastră.

Reacţia autorităţilor române este una de natură să confirme. Să confirme ce? Că ori sunt incompetente, ori există un consemn al Omertei. Sunt tot mai convins că vom afla dacă a fost un meteorit, un satelit (spion) prăbuşit, un atac neconvenţional, un OZN sau vreo puşcătură de.. carbid (vorba prefectului Pop) abia atunci când românii vor putea intra fără viză. Cum unde? În SUA!

PS: pentru cei cărora povestea cu americanii li se pare doar un scenariu SF, le aduc aminte că în judeţul Constanţa, în localitatea Mihail Kogălniceanu există o bază aeriană a armatei SUA. Plus scutul anti-rachetă american ce se construieşte la Deveselu, judeţul Olt. Aşadar, în maximum 2-3 ore americanii pot fi oriunde prin România.

Dosarele X în Bihor: Meteorit cazut langa Salard?!

Oradea exista pe harta NATO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *