USL TV(re)A prost!

caricatura USLRecent, senatorul “câine rău” Cristian Bodea (PNL) striga din toţi rărunchii cum că Guvernul nu are bani. Imediat, ministrul de Finanţe, vicepremierul Chiţoiu (tot PNL), îl pune pe “bobocul” Bodea la colţ, scoţându-ne ochii cu creşterea economică de 2%.

Între timp, mult-măritul USL discută luarea unor măsuri de maximă bucurie pentru români: scăderea drastică a TVA, de la 24 la 22% (sic!), coroborată cu creşterea cotei unice de impozitare de la 16% la aceeaşi cifră magică de 22%, de la anul. Adică, îţi dă c-o mână, îţi ia cu două.

Între timp, Chiţoiu iese şi spune că PNL nu vrea să ridice cota unică de 16%. După care, Crin se simte nevoit, la rându-i, să iasă din somnul său etern de la Senat şi să ne spună şi el că PNL nu vrea să ridice cota de 16%. Cum ar veni, PSD e de vină! Că doar el, ca penelist parlamentar, outsider al Guvernului, face şi niţică opoziţie, în caz că pesediştii lui Ponta&Dragnea îi trag preşul de sub picioare, la prezidenţialele de la anul.

Şi tot Crin ne spune, ca-n proverbul că adevărul ce iese din gura păcătosului: nu sunt bani la buget, neică. Adică ne intoarcem tot la senatorul-“câine rău” Bodea, cel care fusese blamat de Chiţoiu atunci când anunţa moartea clinică a fondurilor guvernamentale.

Morala: ce poate zice Crin, nu are voie să zică un junior-senator, precum bad dog Bodea.

Curbă mai e politica de pe Dâmboviţa. Şi zău că n-am nimic cu râul! Şi nici cu ramul.

**

A nu se înţelege din asta că îi ridic osanale lui bad dog Bodea.

Iată ce scriam, apropo de senatorul-câine rău, anul trecut, pe 19 decembrie: Tanarul si nelinistitul senator Cristian Bodea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *