Un Mureşan în Kazan

Ovidiu MuresanAflu că delegaţia poloiştilor orădeni prinde greutate. Ovidiu Mureşan, remarcabilul viceprimar PSD de Oradea, ţine morţiş să meargă cu sportivii în Rusia. Mureşan va face parte din delegaţia CSM Oradea, ce merge în Rusia, la Kazan, ca să-şi joace calificarea în Liga Campionilor.

Vizibil si invizibil la Sala Sporturilor din Oradea

De la Oradea până la Kazan sunt 2,633 de kilometri cu maşina, cu Moscova pe traseu. Totuşi, delegaţia orădeană va lua avionul, de la Budapesta. Decolarea va fi duminică, meciul marţi, 5 noiembrie.

Sunt curios ce rol va avea vicele PSD în delegaţia Oradiei. Că poloiştii au deja staff tehnic. Vor face deplasarea atât organizatorul de la secţia de polo a CSM, Dorin Roşca, cât şi preşedintele clubului, Florin Birta.

Poate Ovidiu Mureşan se pune deja să memoreze bancuri, ca să le ridice băieţilor moralul. Deşi după victoria la 5 goluri diferenţă din tur nu cred că mai e cazul. Sau, mai ştii, se prea poate ca Mureşan ia exemplul lui Sanyi Kiss – preşedintele UDMR Bihor – cel care în urmă cu câţiva ani se trecea pe foaia tehnică drept masor al fotbaliştilor săi de la Bioland Paleu – numai ca să poată lua loc pe bancă! Şi aşa PSD-ul se înţelege de minune cu UDMR-ul în Bihor.

Oare cum or arăta folcloristele rusoaice, dle Mureşan? Nu sunteţi curios?! 🙂

PS: Ar fi cazul ca primarul Bolojan să-i dea atribuţii suplimentare vicelui Mureşan, dacă tot se plictiseşte social-democratul amator de stepe ruseşti…

Florin Birta, Cristian Beltechi (seful AIO) si viceprimarul Ovidiu Muresan

Vizibil si invizibil la Sala Sporturilor din Oradea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *