GENIAL: Primaria Oradea ii face campanie electorala viceprimarului Malan

malan bolojanHărnicelul Birou de Presă de la Primaria Oradea s-a hărnicit, scuzaţi repetiţia istovitoare, să ne informeze despre ceva cu adevărat important pentru suflul comunităţii locale: şi anume că onor’ viceprimarul Mălan Mircea, altfel un tip simpatic (până la proba contrarie) s-a întâlnit… nu, nu vă speriaţi, nu cu Dalai Lama. Ştirea cea mare e că vicele s-a întâlnit tocmai cu… cetăţenii!!! Wow, asta da realizare!, mi-a căşunat mie instantaneu.

Şi nu că s-a întâlnit o dată. Băiat deştept, Malan ştie că omul gospodar îşi face vara sanie şi iarna căruţă. De aceea, deşi alegerile sunt abia în 2016, vorba aia, numai mâine nu-i poimâine. Alt proverb popular spune aşa: cu o floare nu se face primăvară. Astfel se face că Mălan nu s-a întâlnit o dată, ci de două ori, de-a dreptul.

Şi, premieră absolută pentru comunicatele Primăriei, nu Mălan l-a însoţit pe Ilie Bolojan ci ditamai primarul Bolojan este cel despre care ne scriu colegii de la PMO că l-a însoţit pe ilustrul vice Malan!

Asta pentru cei cărora nu le este încă clar cine va fi candidatul PNL pentru Primăria Oradea, în 2016. Nu vă faceţi griji pentru Bolojan. Obosit de la Primărie, îşi va găsi el un loc “mai sus” şi distins sub Soare. 🙂

Pentru cei care-s curioşi pe unde a păşit Malan în întâlnirile sale electoral-civice, are grijă Primăria să ofere detalii: prima întâlnire s-ar fi consumat loc marți, 23 aprilie, când viceprimarul Mircea Mălan s-a întâlnit cu locuitorii din zona str. Lipovei intersecție cu Hațegului, iar cealaltă s-a desfășurat ieri, 24 aprilie cu cetățenii din zona străzii Lăpușului –  Aleea Cazaban – Liceul Transilvania.

Ţin să îi transmit felicitări pe această cale GENIULUI care orchestrează această sublimă şi prevăzătoare campanie de promovare a viceprimarului liberal. Cel care, iată, a ajuns din însoţitor de Bolojan, însoţit de Bolojan. 🙂

Deci, iată un film pe care l-am mai văzut undeva, pe-aci, nu demult.

Asta în caz că eraţi pe cale să uitaţi cum au ajuns parlamentari, în decembrie, Florica Cherecheş şi Ioan Cupşa. Păi, aţi uitat? Ţinuţi de mânuţă de Ilie Bolojan. La pachet au venit pesediştii Florian Bodog şi Sonia Drăghici, aduşi în braţele primarului de valul USL.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *