Proşti sau nu, oricum dăm în gropi spre Beius

drum baile felix oradea - beiusDrumul de Beius – DN 76 – arată catastrofal. Am fost pe acel drum şi m-am simţit ca într-o ţară din lumea a treia. Miniştrii liberali îi dau peste nas preşedintelui Consiliului Judeţean, Cornel Popa, tăind finanţarea la reabilitarea drumului spre Beius, începută timid în aprilie anul trecut. Aceasta după ce în 2011 Cornel Popa îşi făcea imagine tocmai cu drumul împricinat, invitând jurnaliştii să vadă ce prost arăta drumul în guvernarea PDL. Dacă atunci arăta prost, acum drumul e pericol public. 

Bihorenii, şi nu numai ei, sunt invitaţi să descopere minunăţiile naturii, însă până să ajungi la Peştera Urşilor sau în Padiş rişti să-ţi rupi maşina. Gropile ameninţă să înghită cu totul asfaltul de pe drumul mai sus pomenit. (…) De-a lungul drumului naţional, dealuri întregi au fost defrişate în numele exploatării silvice, încă din zona staţiunii Băile Felix! Romsilva promite că va replanta pădurile rase. Până atunci, însă, vom respira gaze de eşapament de vom da în… gropi. Nici Romsilva nu se lasă mai prejos. De-a lungul drumului naţional, dealuri întregi au fost defrişate în numele exploatării silvice, încă din zona staţiunii Băile Felix! Romsilva promite că va replanta pădurile rase. Până atunci, însă, vom respira gaze de eşapament de vom da în… gropi.

Subiectul pe larg: Drum bun în… groapă

Iată un link pe care l-am remarcat, postat pe forumul Bihon: sofer treaz – sofer beat

One thought on “Proşti sau nu, oricum dăm în gropi spre Beius”

  1. Toti o apa s-un pamint.Politicienii romani o adunatura de hoti pusi pe capatuiala.Nu conteaza culoarea politica.In fata oamenilor se cearta,dar intre ei sunt prieteni la chefuri si la impartit contracte intre firmele la care sunt ‘actionari’ din umbra,sau de la care au procent.In Romania se fura de 24 de ani si nu se mai gata.Bogata tara,inca n-a ajuns la fundul sacului.Dar sa revenim la E 76.N-au fost in stare de zeci de ani nici unul din ‘papagalii’ de politicieni bihoreni sa faca rost de fonduri pt refacerea in totalitate a drumului catre vest a tarii.Nu sunt in stare decit sa promita in campanii electorale si atit.Cornel Popa nu este mai ‘breaz’ ca restul.Un alt om al ‘chiolhanurilor’liberale si un bun orator,pe care din pacate ‘fraierii’ au pus stampila.Pacat ca ai nostrii isi bat joc de noi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *