Pilat sau pilaf. Ce preferati, mr.P.?

maidanezSă vă vând un pont? Sau mai bine vă re-evoc  un Pilat? Cei mai înfometaţi ar prefera, poate, un pilaf!? Ori, poate, gustaţi mai bine un pont cu un Pilat de-a dreptul pilaf? USL e azi în tot şi-n toate în Bihor. Şi la cantina social-liberală meniul zilei e pilaful. Aşa se explică blatul dospit politic.

Pentru cei mai în temă, în astă vreme Primăria se pregăteşte să-i jugănească pe câ’ni. Însă mai-marele de la Prefectură pare să fi făcut deja cunoştinţă cu sişu’ municipal, care trebuie că i-a tăiat din faşă atribuţiile. D-aia, azi la Prefectură avem un pilaf pentru care boborul flămând e chemat pe un Do de sus ce n-are nevoie de omleta gata-făcută, pentru a-şi îngroşa glasul prea-puţin îmbietor… Un pilaf roşu, “în sânje”, aşa cum cere trandafirul înţepător.

Altfel nu se explică de ce prefectu’ s-o făcut că nu vede cele peste 2.000 de mailuri care cereau o intervenţie instituţională a Prefecturii, menită să potolească ambiţu’ municipal.

Că mailurile n-au fost scrise toate de lunatici stă dovada decizia “cremenalului”, care, să-mi fie iertată ştirea răsuflată, tocmai ce a suspendat Hotărârea pseudo-Consiliului Local, ce deschidea larg posibilitatea  trimiterii patrupezilor spre supliciul suprem. Să avem pardon, dom’ pilaf! Pardon (scuzaţ’ repetiţia), domn Pilat. Sorry, mr. Pop! No remorse, right?!  Că, vorba aia, “fără blat, pentru tine mă bat!”. Tulai, doar n-om fi uitat deja? Doar suntem tineri, ce contingenul nost’ politic!

Omul lui Ponta, Pilatul câinilor

HCL-ul maidanezilor, suspendat de instanta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *