Sepultura vine la Oradea weekend-ul viitor!

sepultura oradea rock evolution festival

UPDATE: Aşa cum am anunţat în JB şi pe Bihon, Rock Evolution Festival nu s-a mai ţinut. A fost o ţeapă. Organizatorul Nemeti Zsolt, alias Pal Deutch, a dat vina pe curentul electric, susţinând că nu a reuşit să facă rost de energie electrică pentru festival.

Citeşte aici:

Soc, Rock Evolution s-a anulat

Eventim returnează biletele, dar plateşti curierul

Tuborg era pregătit să vină la festival

Festivalul Rock Evolution de la Oradea (13-15 iulie) se ţine! Biletele se vând inclusiv pe cunoscutul site Eventim. Capul de afiş al festivalului e ţinut de celebra trupă trash-metal Sepultura. Brazilienii au fost una dintre cele mai important trupe de metal din lume îndeosebi în anii ’80 şi ’90.

Pe afişul festivalului organizat, în premieră, la Oradea apar şi alte trupe cunoscute:  rockerii de la Three Days Grace (Canada), metaliştii Death Angel (SUA) şi Biohazard (SUA), o trupă care combină stilul hardcore punk cu heavy metal şi elemente de hip hop.

Dacă Sepultura şi Biohazard au confirmat pe propriile site-uri participarea la festivalul de la Oradea, pe site-urile Three Days Grace şi Death Angel nu se pomeneşte de Evolution Rock Festival Oradea. Ceea ce nu înseamnă, totuşi, că aceştia nu vor veni.

Sepultura

Pe site-ul rock-evolution.ro organizatorii anunţă transport gratuit cu mijloace de transport în comun spre locaţia festivalului: pe Centură, vizavi de cartierul Europa, în locul deţinut de dezvoltatorul Tony Shopping Center.

Din programul festivalului nu putea lipsi Celelalte Cuvinte – cel mai bun ambasador rock al Oradiei.

Iată programul anunţat al Rock Evolution Festival:

Ziua 1:

Three Days Grace

Celelalte Cuvinte

Taine

Nevergreen

Indefiance

Reborn

Ziua 2:

Biohazard

Unearth

Targ3t

Guerillas

Psycho Symphony

Ziua 3:

Sepultura

Death Angel

Altar

Spiritual Ravishment

Krepuskul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *