Basescu si 6 tipuri de români

mituri despre romaniCu ocazia referendumului ăstuia, avem ocazia să urmărim la lucruri 6 tipuri de români. Iată-i:

1. românul care merge hotărât la vot şi votează DA, pentru demiterea lui Basescu; El e românul super-anti Băsescu; Ştie că nici USL nu reprezintă corul sfinţilor, dar vrea un scor electoral clar anti-Băsescu.

2. românul care merge la vot şi votează greşit intenţionat sau lasă buletinul alb. El e anti-Băsescu dar nu-i de acord nici cu ce-a făcut USL-ul mai nou. Deci vrea să-i dea peste nas lui Băsescu, dar nici nu vrea să facă jocul USL până la capăt;

3. românul care merge la vot şi votează NU demiterii lui Basescu. Ăsta e un tip ciudat de român. Ăsta poate fi un miştocar, care nu-i agreează pe Ponta&Crin, dar cum îi zice lui Băsescu dacă să meargă el la vot ‘au ba?! Doar n-o fi Băse’ buricul pământului!

4. românul care nu-l înghite pe Băsescu dar s-a enervat şi pe USL, de când cu Europa, plagiate şamd. Ăsta nu merge la vot, pentru că s-a supărat mai nou pe Ponta&Crin. E românul pe care Băsescu l-a sucit într-o lună;

basescu

5. românul care a înghiţit cu nesaţ găluşca binomului Băsescu-PDL. Ăsta e convins că democraţia în România are chelia şi înfăţişarea lui Basescu şi ascultă orbeşte de TĂTUC. Ăsta nu merge la vot ca să „nu legitimeze lovitura de stat” şi dacă i-ar vedea pe Ponta&Crin i-ar scuipa în faţă, de-ar putea.

6. românul care nu merge la vot pentru acolo nu-i de băut şi de mâncat.

UPDATE, de la un concetăţean feisbucist:

Al şaptelea tip de român e ăla care nu ştie că azi se votează. Ignorant, dar cu buletin! 🙂

De ce votez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *