Maia Morgenstern se implica in cazul Rosia Montana

rosia_montana_maia_morgensternPrin mesajul pe care îl transmite în cazul Roşia Montană, Maia Morgenstern îşi  demonstrează încă o dată valoarea şi tăria morală. Românii ignoranţi ar trebui să ia aminte. Câţi dintre noi mai putem fi atât de naivi încât să credem că prin exploatarea cu cianuri de la Rosia Montana, RMGC (Roşia Montană Gold Corporation) vrea să facă un bine României?!

Nu ne-am lecuit încă cu ţepe precum Petrom-OMV şi Romtelecom – OTE? Chiar vrem să ne vindem ţara cu ochii închişi, doar pentru că asta cer politicieni compromişi precum T. Băsescu?

Câţi dintre voi ştiţi că autorităţile locale din judeţul Alba au declarat Roşia Montană ca zonă monoindustrială destinată DOAR mineritului doar pentru ca acolo RMGC să-şi facă mendrele aşa cum vrea?

Campania agresivă pe care RMGC o derulează de mai bine de un an încoace, cu „poveştile” oamenilor de la Roşia Montană e un exemplu cum nu se poate mai bun de manipulare în masă. Rămâne ca poporul român să arată că nu suntem un neam de dobitoci, iar ca Guvernul Ponta să pună punct o dată pentru totdeauna acestei hâde poveşti.

[youtube]pp0eJt3XAM4[/youtube]

Campania Salvaţi Roşia Montană

Tot respectul, Maia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *