Dupa Chuck Norris Facts, Ilie Bolojan Facts

Ilie Bolojan

Hai să ne amuzăm nițel, așa, ca pe final de campanie. Cum primarul Oradiei, Ilie Bolojan e tătucul USL Bihor, al Aleșdului, Oradiei și a ”tătă” țara Bihorului, cred că i se cuvine și lui o serie de Ilie Bolojan Facts, după modelul celebrului Chuck Norris.

Iacătă-le:

Cică Ilie Bolojan s-a decis deja. Dacă Domnul îi va mai hărăzi o fiică/nepoată/fină, o va chema obligatoriu Selina. Da’ asta numai pentru că ar fi fan Selena Gomez!

Ilie Bolojan nu are prieteni. El are doar proiecte.

Cică odată, a venit la Ilie Bolojan în audiență primarul New York-ului, Michael Bloomberg. Primarul nostru iubit n-a ajuns, însă, la timp, fiind blocat în turbo-girația din Centrul Civic.

Cornel Popa și Ioan Mang sunt șefii USL Bihor. Totuși, Ilie Bolojan n-are șef.

Ilie Bolojan nu e în USL Bihor. El este USL Bihor!

De ce nu zâmbește Ilie Bolojan? N-are timp!

Se spune că Bolojan ar fi învins gravitația. De aceea, de acolo, de sus, ne vede prea mici și neînsemnați.

Se mai șoptește că Ilie Bolojan n-a descoperit încă Bunul Simț. Bunul Simț a salvat însă situația, descoperindu-l el pe Ilie Bolojan.

Clarvăzătorii spun că în altă viață Ilie Bolojan a fost și el redactor-șef la un ziar. De aceea, și în această viață și-a păstrat reflexul de a aproba sau a nu articole.

Ilie Bolojan nu te ascultă. El știe deja ce gândești.

Ce nu-i place lui Ilie Bolojan la Charlie Chaplin? Mustața! Și ce-i place la Chaplin? Rolul din ”Dictatorul”!

Când Ilie Bolojan s-a născut, lui Ceaușescu i-a picat fața.

Cică Ilie Bolojan doarme-n pat cu un parcometru. Dar nu mai mult de două ore.

Și lista rămâne deschisă…

~!@#

Desigur, prezenta postare e pur umoristică și trebuie tratată ca atare. Conținutul ”facts”-urilor nu poate avea nicio legătură cu realitatea. Cel puțin nu cu realitatea tuturor. :))

Ilie Bolojan Facts, o marcă înregistrată © calincorpas.ro. 😉

Citește și:

Radu Tirle Facts

2 thoughts on “Dupa Chuck Norris Facts, Ilie Bolojan Facts”

  1. Aveti dreptate! Cum am scris si eu, e seful mafiotilor!Am luptat destul, si am primit de la prietenul Andrei, ca eu tot timpul am cu Bolojan, si totii de la primaria.Are dreptate!Daca cac nu ling pe nici unu.Traiesc bine pe spinarea noastra toti politicieni.Ne fura cit poate!Cum am scris Oradea sta pe apa geotermala!Noi din Iosia am avut un preti real la factura.Anul trecut ne-a obligat ca sa ne treaca la preti de CET, si pe noi, dublind facturile.Sa sature o data Dumnezeu pe toti hotii!Daca asi avea banii asi da in judecata, a taiat si ultimul pom, verdeata de la noi, sa faca parcari, din ce umple buzunarul mai bine.Ne betoneaza!Face ce vrea in Oradea!Sa plece inapoi la alesd.(Nu are prieteni? Are lingusitori, are prietena blonda purtator de cuvint.Are dusmani cit Oradea mare.)

  2. Am scris cel putin 5 sesizare la reglementare Bucurest unde a fost sef Mircea Matei.Am scris facturile umflate, furturile, apa ruginita ce nu putem sa bem ca facem diaree,am scris zapada neagra ce avem de la CET iarna, de galagie ce fac cind lasa aburii de la CET, zii si noapte.Si nu mai stiu cite si cite.Credeti cumva ca mi-a raspuns cineva?Sau au facut ceva? Bine ca le platim si acolo salarile ca si la cei de la asociatia proprietarilor din cadrul primariei.De fapt nu este asociatia noastra, ari trebui schimbat bumele:asociatia care apara administratorii si hotii.Pina atunci se invirte si suceste Bolojan, pina cind privatizeaza si CET-ul,vai de facturile si de capul nostru!Primim 15-20 ron ajutor la incalzire.Sa lege unde ma gibdesc eu si sa aprinda virful.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *