Cornel Popa, Tirle, Bolojan, Cseke, Groza: declarații la final de campanie

politicienii vorbesc sursa can-stock-photo Joi, candidații la Primăria Oradea, respectiv Consiliul Județean Bihor, au ieșit în față cu declarații. Declarațiile complete ale acestora, în link-urile de sub rândurile introductive. Cornel Popa a vorbit cu bihorenii, Radu Țîrle l-a întrebat pe Bolojan, Bolojan a vorbit despre el, Mihai Groza a criticat erorile municipalității iar Cseke Attila se vede un primar vizionar al Oradiei.

Unii vor vorbi și după ziua votului. Alții vor fi reduși la tăcere.

Duminică, orădenii și bihorenii sunt așteptați să-și voteze conducătorii locali.

Candidatul USL la Consiliul Județean Bihor, Cornel Popa, le-a cerut bihorenilor să iasă la vot și organelor de ordine să asigure un climat civilizat în ziua alegerilor.

Cheamă cetățenii la urne

Candidatul PDL la Consiliul Județean Bihor, Radu Tirle, l-a luat la țintă pe primarul Oradiei, Ilie Bolojan. Acesta din urmă îl criticase la Țîrle pentru lipsa de zboruri la Aeroport. În replică, Țîrle l-a întrebat pe Bolojan de ce nu a sprijinit demersurile Consiliului Județean din 2006 și 2007, când conducerea de atunci a CJ a cerut sprijinul financiar al Guvernului pentru modernizarea pistei Aeroportului. De asemenea, actualul primar e întrebat de ce nu a blocat proiectul Cartierului Luceafărului, considerat de Țîrle un tun imobiliar. În acea perioadă Bolojan era prefect și apoi a devenit secretar general al Guvernului.

Intrebarile lui Tirle pentru Bolojan

Candidatul USL la Primăria Oradea, Ilie Bolojan, le-a cerut orădenilor și bihorenilor să voteze și cu candidatul USL pentru CJ Bihor, Cornel Popa, precum și cu listele USL pentru consiliile locale și Consiliul Județean. De asemenea, Bolojan s-a arătat deranjat de anumite critici care i-au fost aduse în această campanie electorală. În schimb, s-a arătat mulțumit de realizările sale ca primar.

Bolojan, mandru de el

Candidatul UDMR la Primăria Oradea, Cseke Attila, propune o viziune pentru Oradea. El spune că va înscrie Oradea în Rețeaua Orașelor Sănătoase, organizație care funcționează pe lângă Organizația Mondială a Sănătății. Însă nu orice oraș poate fi înscris, deoarece trebuie îndeplinite niște condiții legate de ecologia acelui oraș, sănătatea și bunăstarea cetățenilor.

Cseke propune o viziune

Candidatul PDL la Primăria Oradea, Mihai Groza, a criticat din nou proiectul administrației Bolojan de a trece CET pe gaz, opinând că atât proiectul în sine, cât și gazul, sunt mult prea scumpe. Tot Groza a înfierat politica Primăriei privind plata parcărilor, arătând că dacă va ajunge el primar, orădenii care-și vor plăti integral impozitele vor primi o vignetă gratuită cu care vor putea parca!

Groza propune vignetă gratuită la parcări

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *