Claudia Timofte, fana lui Adrian Nastase

Claudia Timofte fan Adrian NastaseUn veritabil „rising star” în PSD Bihor, Claudia Timofte îşi exhibă pe Facebook sentimentele pentru Adrian Năstase. Proaspătă preşedintă a comisiei juridice din Consiliul Local Oradea şi, în acelaşi timp, director al Cancelariei prefectului Claudiu Pop, Claudia Timofte se arată a fi un mare fan Adrian Năstase. Mai mult, doamna Timofte ne dezvăluie că a intrat în PSD datorită ex-premierului Năstase care, ne încredinţează pesedista, e un model pentru ea. Pentru Claudia Timofte, Adrian Nastase nu este om, ci OM.

Dacă Adrian Nastase continuă să fie model pentru atât de mulţi pesedişti, tare mi-e că or intra iarăşi la colţul de ruşine al politicii… Ce-or fi făcut oamenii ăştia în 2000-2004? Aşa de bine le-a mers tuturor pesediştilor în acea perioadă?! Că românilor nu le-a mers aşa de bine stă dovadă că Traian Băsescu l-a bătut pe Năstase, deşi acesta din urmă era cotat favorit de departe. Şi asta spune ceva despre cât de multe binefaceri le-a făcut românilor guvernarea PSD Iliescu-Năstase.

Sper, totuşi, că la PSD nu e sarcină de partid să-l admiri pe Adrian Nastase. Şi încă ceva: oare admiratorii lui Năstase n-au un nod în gât, azi, când alimentează de la Petrom?

PS: dincolo de toate astea, îi doresc lui Adrian Năstase să se facă bine şi să-şi poată ispăşi pedeapsa cu demnitate. Aşa cum i-ar sta bine unui fost demnitar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *