Am 1.000 de motive ca sa te omor. OK!?

richard balint sebastian lupu 1000 de motive sa te omor

Richard Balint şi Sebastian Lupu, actori la Teatrul Regina Maria, au pus în scenă, duminică seară, un spectacol în doi. Piesa s-a jucat într-un cadru privat, la Stage – local situat sub Muzeul Iosif Vulcan. „1.000 motive să te omor” este o piesă nerecomandată tinerilor sub 18 ani, din cauza limbajului licenţios, pe alocuri, folosit de personaje.

Piesa este însă de un tragi-comic spumos, replicile fiind pe gustul publicului. Sebi este angajat la cazinoul fratelui său, Richie. Complet inadecvat pentru munca de crupier şi şef de sală la cazino, Sebi îl exasperează pe fratele său, pe măsură ce acesta din urmă află cum fratele-angajat nu respectă nici cele mai elementare reguli care se cer în operarea unui cazino. Motivele stupide pe care Sebi le găseşte pentru a-şi justifica incompetenţa, precum şi obsesia sa pentru expresia „OK”, intonată într-un mod cu totul particular, taman atunci când nimic nu e OK, îl scot din minţi pe Richie. Paroxismul este atins atunci când patronul îşi ameninţă fratele cu arma.

Aplauzele generoase au răsplătit efortul actoricesc de o oră şi jumătate, cei doi anunţând că la următorul spectacol rolurile se vor inversa. Sâmbătă, în aceeaşi locaţie va avea loc un „one woman show”: spectacolul „La fel cum mi s-a întâmplat şi mie”, cu artista clujeană Diana Roşca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *