Seremi isi da demisia din fruntea PDL Bihor. Motivul: Tirle!

stefan-seremi-mircea-rosca

Deputatul Ştefan Seremi şi-a anunţat demisia din fruntea PDL Bihor azi, printr-un comunicat de presă. Interesant e că deşi gestul său a fost făcut public azi, demisia sa e datată pe 4 aprilie 2012. Adică încă de miercurea trecută.

Seremi îşi motivează gestul prin neînţelegerile avute cu Radu Ţîrle. Nu a menţionat, însă, care ar fi acestea. Tirle a părăsit anul trecut PNL pentru a reveni în PDL, după ce în 2008 câştigase şefia CJ Bihor ca membru al PNL. Acum, Ţîrle e candidatul PDL pentru Consiliul Judeţean, dorind să mai obţină un mandat ca preşedinte al Judeţului.

În comunicatul său, Seremi le atrage atenţia colegilor săi de partid ca „atunci când va veni momentul politicii porţilor deschise, să instaleze la intrare „paznici destoinici”, pentru că o dată cu oamenii de bună credinţă, aşa cum s-a întâmplat şi altă dată, vor intra şi oameni fără caracter, cu gânduri mai puţin curate faţă de partid şi faţă de cei care le întind mâna”. Aluzia la Ţîrle, venit anul trecut în PDL, este destul de evidentă…

jolta seremi tirle sursa-www.bihon.ro

Prin gestul lui Seremi, se mai confirmă un fapt: acela că Tirle face ce face şi intră în conflict cu preşedinţii partidelor din care face parte.

Mai întâi a fost conflictul cu Petru Filip, în 2007, când atât Tirle cât şi Filip şi-au dorit un post de europarlamentar. Atunci a pierdut Ţîrle, care într-un final a şi fost exclus din PDL Bihor.

Apoi, anul trecut Ţîrle şi-a motivat plecarea din PNL prin problemele pe care le-a avut cu senatorul Cornel Popa – preşedinte PNL Bihor. Şi de astă dată, Ţîrle a vrut ce vrea şi Cornel Popa: mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean 2012-2016.

Acum, iată, preşedintele care l-a reprimit pe Ţîrle în PDL, Ştefan Seremi, demisionează din fruntea partidului invocând tot neînţelegeri cu actualul preşedinte al Consiliului Judeţean…

Cititţi comunicatul lui Seremi pe bihon.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *