Seremi: Blaga vrea sa distruga partidul!

Stefan SeremiAzi, Ştefan Seremi crede că Vasile Blaga vrea să distrugă PDL! „Mie îmi pare rău că Blaga vrea să distrugă partidul. Boc e fraier că i-a dat pe mâna lui (a lui Blaga – n.r.) alegerile locale. Eu am dubii că Blaga chiar doreşte binele partidului sub conducerea lui Boc. Am dubii, dar se poate să greşesc eu. Dar nu se poate ca în Colegiul Director să spună, «bă, vorbeşti ca şi Boc». Păi, Boc nu vorbeşte bine?! Cred că Blaga nu doreşte un scor foarte bun pentru PDL, pentru că atunci nu ar mai fi un congres extraordinar”, declară Seremi, care până mai ieri era un susţinător al lui Vasile Blaga. De altfel, Seremi l-a votat pe Blaga şi nu pe Boc, la alegerile PDL din 2011.

Blaga, fără să întrebe pe nimeni, decât pe cei care dădeau telefoane, a venit cu gândul direct, că n-am făcut nimic. Dar niciodată cu 30 de zile înainte de campanie nu a fost ca PDL să aibă 95% din liste de consilieri şi primari să fie făcute, aşa cum a fost acum. Culmea, cei care spuneau că nu suntem pregătiţi erau ei datori cu liste de primari”, susţine Seremi, referindu-se la şedinţa Colegiului Director al PDL Bihor, de acum două săptămâni. Atunci, Blaga a înfierat modul în care Seremi conducea partidul în Bihor.

Despre Ţîrle, Seremi spune că acesta „îşi face campanie singur”, fără să susţină şi partidul, chiar dacă PDL are nevoie de consilieri judeţeni. „I-am spus ca atunci când merge la fraţi, să mă cheme şi pe mine. Dar nu m-a chemat”, dezvăluie Seremi, care crede că dacă Ţîrle ar deveni şeful PDL Bihor, „ar fi catastrofă”.

Ofertat de peste tot!?

Ex-preşedintele PDL Bihor, deputatul Ştefan Seremi, susţine că a fost ofertat de PPDD, PC, PNL, PSD şi UNPR, dar nu ştie încă unde va pleca. „Trebuie să analizez ce mi se oferă”, ne-a declarat ieri deputatul. Seremi dă de înţeles că dacă va pleca din PDL, nu va pleca singur. „Deocamdată sunt căutat de primari şi întrebat. Nu trebuie să-i convoc eu. Cine-o să simtă că PDL nu-i mai reprezintă, vor pleca. De aia am plecat şi eu, pentru că PDL nu mă mai reprezintă”, spune Seremi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *