Hilton Oradea s-ar deschide în august

hilton oradea sursa bihon.ro

Hotelul Hilton din Oradea va fi operaţional începând cu luna august a acestui an, au dezvăluit pentru JB surse implicate direct în proiect. „Doubletree by Hilton”. Este numele sub care va funcţiona hotelul ce se construieşte pe malul Crişului Repede, în apropierea Bazinului Olimpic. Pentru că ar putea fi deschis abia în august, hotelul va rata competiţia majoră de polo pe apă ce va fi găzduită de Oradea în luna mai: turneul final-four al Ligii Campionilor – o competiţie ce s-ar fi putut folosi de capacităţile de cazare oferite de brandul Hilton.

Anunţul privind ridicarea acestui hotel fusese făcut în noiembrie 2009. Atunci se anunţa că hotelul urma să fie inaugurat pe 1 septembrie 2010. Însă lucrările au avansat mult mai greu decât se preconiza. În aceste condiţii, rămâne de văzut în ce măsură va fi respectat noul termen.

interior doubletree by hilton

Hotelul este proprietatea Calipso SA, societate deţinută de SIF Banat Crişana. Directorul Calipso este Ioan Jecu. Brandul „Doubletree by Hilton” a fost primit în urma unui contract de management semnat de Calipso cu compania Hilton Worldwide. Valoarea iniţială a investiţiei, anunţată în 2009, se ridica la 15 milioane de euro. Hotelul va dispune de 147 de camere şi va fi cotat la cinci stele, spun dezvoltatorii. Conform uzanţelor, cu câteva luni înainte de inaugurare, compania Hilton va organiza stagii de pregătire pentru personal.

Iată o galerie foto cu moştenitoarea imperiului, Paris Hilton:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *