Popa – Tirle – Voloseniuc – gâlceavă cu ton electoral

popa-tirle-voloseniuc

Săptămâna trecută, senatorul Cornel Popa îi cerea public preşedintelui Consiliului Judeţean, Radu Tirle, să reeşaloneze sumele de bani pe care angajaţii CJ trebuie să le returneze. Popa cerea o eşalonare suportabilă pentru angajaţii ce au ajuns să primească în mână salarii extrem de mici.

„Conducerea Consiliului Judeţean a studiat şi a încercat toate soluţiile legale. De altfel, acest fapt este cunoscut domnului senator, câtă vreme colegul său de partid, domnul Dumitru Voloşeniuc este vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi conducător al Direcţiei Economice a Consiliului”, a răspuns Radu Ţîrle, printr-un comunicat, acuzându-l, în acelaşi timp, pe senator „că urmăreşte un beneficiu electoral”.

Fiind prins în disputa PopaTirle, Voloseniuc a luat azi o poziţie, la rându-i. Vicele CJ a arătat că „nicăieri în decizia Curţii de Conturi nu e trecut termenul de 36 de luni pentru returnare”. Potrivit lui Voloseniuc, conducerea CJ putea să decidă ca angajaţii să returneze şi doar câte 10 lei lunar. Liberalul a acuzat „graba cu care ordonatorul principal de credite (Ţîrle – n.r.) a trimis dispoziţiile de reţinere din salarii”. Voloşeniuc susţine că, atât cât l-au ţinut prerogativele, a întârziat punerea în aplicare a dispoziţiilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *