Gafă de proporţii: JDD l-a îngropat pe Retegan!

retegan

Site-ul www.jdd.ro le oferă azi cititorilor săi o „ştire-bombă”. În fapt, o gafă de proporţii. Titlul celor de la JDD: „Doliu în PSD Bihor. Alexandru Retegan s-a stins din viaţă”. Cititorii sunt „informaţi” de JDD că Alexandru Retegan – consilier judeţean PSD – a fost răpus de cancer şi că azi, înainte de şedinţa de Consiliu Judeţean s-a ţinut un moment de reculegere în memoria sa.

De asemenea, JDD scrie că „Alexandru Retegan a fost un personaj politic important din Bihor”, amintind că acesta a fost, la un moment dat, suprefect din partea PUR.

„Ştirea” se încheie în felul următor: „Dumnezeu să-l odihnească! Vom reveni cu amănunte”.

În realitate, lucrurile au stat altfel. E adevărat că Alexandru Retegan s-a luptat cu cancerul dar nu el e mortul, ci soţia sa. Azi, plenul CJ Bihor a ţinut un moment de reculegere pentru soţia sa, cu Alexandru Retegan de faţă.

Retegan s-a prezentat la lucrările CJ Bihor îmbrăcat în straie cernite. După moartea soţiei, consilierul judeţean PSD şi-a lăsat barbă.

Retegan cu barba, intre colegii Iuhas si Bar

L-am contactat pe Alexandru Retegan după ce am citit “ştirea” JDD.

După ce şi-a revenit din uluială, „mortul” s-a amuzat, la rându-i, de ştirea JDD. Oricum, l-am încredinţat pe fostul subprefect, prefect şi şef de la Cadastru că, în ciuda faptului că a rămas văduv are şi motive de bucurie: este unul dintre puţinii oameni de pe planetă care au reuşit să-şi vadă propria moarte, anunţată în ziare. Şi să-i şi supravieţuiască! :))

Cu această ocazie, le-am putea propune pesediştilor bihoreni să se salute între ei cu cvasi-pascalul „Retegan a înviat!”. Şi aşa se apropie Paştile.

Sper să nu mă acuzaţi de blasfemie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *