Continuă parodierea campaniei RMGC. Azi, „Bomb Corporation” :)

bomb corporation/gold corporation - rosia montana

Activiştii ecologişti ce sunt împotriva proiectului de exploatare a aurului de la Roşia Montană nu se lasă. Încep să cred că asistăm la naşterea unei campanii ce parodiază mega-campania pe care Roşia Montană Gold Corporation (RMGC) o finanţează pe aproape toate canalele media din România. Prin această campanie, RMGC marşează pe ideea că oamenii de la Roşia Montană „nu-şi doresc decât să muncească” şi, deci, ar trebui să dăm frâu liber exploatării (indiferent de repercusiunile asupra mediului). Tocmai acest mesaj este parodiat de activiştii anti-proiect.

Data trecută, pe Facebook apărea un poster care făcea reclamă „companiei” „Tree Corporation”, pentru proiectul „Defrişare generală”.

Acum, „Fabrica de Arme BOMB Corporation” cere susţinerea românilor pentru a deschide o fabrică de arme în România, la Rosia Montana. „Sper să înceapă o dată războiul în Iran ca să aibă şi părinţii mei un loc de muncă”, ne transmite un copil de la Rosia Montana, invitându-ne să-i aflăm povestea pe iranienii-sunt-oameni-rai.ro.

Vă place ironia?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *