PDL face anti-reclamă USL-ului

reclama-anti-uslDe când Emil Boc a lăsat Guvernul, concentrându-se pe munca de partid, PDL s-a apucat să facă anti-reclamă Opoziţiei din USL, printr-o campanie lansată la nivel naţional. Numai în Bihor vor fi distribuite de pedeliştii bihoreni 50.000 de pliante anti-USL, în acest sfârşit de săptămână, de vineri până duminică. Secretarul general al PDL Bihor, Cristian Ile şi şeful PDL Oradea, Dorin Corcheş, le-au arătat ziariştilor pliantele care vor fi împărţite, jumătate în Oradea şi jumătate în restul judeţului.

Ile şi Corcheş spun că nu ştiu cât costă acest demers propagandistic lansat de PDL, dat fiind faptul că e o acţiune desfăşurată la nivel naţional. Dar au sarcina de a împărţi 50.000 de pliante doar în Bihor, în care este condamnată greva parlamentară a aleşilor USL. 25.000 de pliante îi caricaturizează pe Crin Antonescu, Victor Ponta şi Dan Voiculescu, iar pe verso sunt arătaţi „chiulangiii” din Oradea: Sonia Drăghici – deputat PSD, Octavian Bot – deputat PNL şi Ioan Mang – senator PSD.

Pe al doilea tip de pliant, se scrie că „Românii muncesc pentru România”. Acest mesaj este ilustrat de jandarmi la deszăpezire, pompieri în acţiune şi cadre medicale din spital. Sub aceste imagini este postat mesajul „Parlamentarii USL fac grevă pe banii tăi!”, suprapus peste o imagine cu băncile goale din Parlament.

cristi-ile-pliante-anti-usl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *