Parlamentarul Mang nu suportă să fie făcut chiulangiu

mang-ioanÎn weekend, pedeliştii bihoreni au avut de împărţit 50.000 de pliante anti-USL, jumătate în Oradea şi jumătate în restul judeţului. Pedeliştii Cristian Ile şi Dorin Corcheş spun că nu ştiu cât costă acest demers propagandistic lansat de PDL, dat fiind faptul că e o acţiune desfăşurată la nivel naţional. În cele 50.000 de pliante este condamnată greva parlamentară a aleşilor USL. 25.000 de pliante îi caricaturizează pe Crin Antonescu, Victor Ponta şi Dan Voiculescu, iar pe verso sunt arătaţi „chiulangiii” din Oradea: Sonia Drăghici – deputat PSD, Octavian Bot – deputat PNL şi Ioan Mang – senator PSD.
Pe al doilea tip de pliant, se scrie că „Românii muncesc pentru România”. Acest mesaj este ilustrat de jandarmi la deszăpezire, pompieri în acţiune şi cadre medicale din spital. Sub aceste imagini este postat mesajul „Parlamentarii USL fac grevă pe banii tăi!”, suprapus peste o imagine cu băncile goale din Parlament.
Stefan Seremi
MANG vs. SEREMI
Ieri, preşedintele PSD Bihor, senatorul Ioan Mang, a avut o reacţie la demersul PDL. Arătându-se deranjat pentru faptul că e făcut chiulangiu, Mangde altfel, cadru universitara ţinut să facă o comparaţie între activitatea sa parlamentară şi cea a preşedintelui PDL Bihor, deputatul Ştefan Seremi, „pentru a vedea cine chiuleşte”. „Domnul Seremi are o singură luare de cuvânt, cea de la depunerea jurământului şi două întrebări adresate Guvernului. Şi îmi spune că eu sunt chiulangiu. Domnul Seremi nu a făcut în trei ani cât am făcut eu săptămâna trecută, în protest fiind”, ne-a declarat parlamentarul Mang, arătând că numai săptămâna trecută a avut o declaraţie politică, două întrebări către miniştrii Sănătăţii şi Muncii şi o interpelare adresată primului ministru. „Este un protest împotriva abuzului. Nu există dialog în Parlament. Din cauza asta s-a ajuns la această formă de protest”, a conchis senatorul PSD.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *