Glume-n program cu Costel, în Queen’s

costel-bojogCostel Bojog a umplut sala de la etajul Queen’s Pub până la refuz, joi seara, punând la grea încercare abilităţile ospătăriţelor. Actorul e de ani buni e unul dintre cei mai apreciaţi comedianţi din ţară, în acest tip de prestaţie comică, de unul singur la microfon, în contact direct cu publicul. Într-o „română” neaoşă – „stand-up comedy”! 🙂

Dacă până acum aducea cu el unul sau mai mulţi „colegi de suferinţă” , de astă dată Costel s-a prezentat solo în faţa publicului avid de hohote. Poate şi pentru că simpaticul Costel, originar din Bacău, are un „prost” obicei: îşi eclipsează colegii cu care împarte scena, prin prestaţiile sale.

Joi, Costel Bojog s-a încumentat să facă glume de unul singur, vreme de două ceasuri. Şi, asemenea unui motor diesel, a luat-o mai moale, de la vremea de afară şi a ajuns şi la poantele fără perdea despre amor, într-un final apoteotic. Bine-nţeles, între timp a trecut şi prin glumele cu moldoveni ori şi-a făcut cunoscută viziunea sa despre timp şi despre evoluţia speciei umane… Desigur, însă, că în ajun de Dragobete, hiper-haiosul Costel a ştiut ce să lase la final, stilul său spumos şi jocul său scenic expansiv dând pe spate publicul din Queen’s. Chiar şi la propriu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *