După Ioşia şi Rogerius, Vuscan ia la rand Nufarul

VuscanHorea Vuscan îşi continuă întâlnirile cu preşedinţii de asociaţii de proprietari. După ce s-a întâlnit deja cu cei din cartierele Ioşia şi Rogerius, Vuşcan se va întâlni duminică cu cei din Nufarul, de la ora 17, la Liceul Onisifor Ghibu. „Nu doar preşedinţii de asociaţii, oricine vrea să participe e binevenit”, spune liderul Mişcării Verzilor, care vrea ca în perioada următoare să organizeze constant întâlniri cu orădenii.
Vuscan a tras câteva concluzii după întâlnirea din Rogerius, la care au participat 38 de preşedinţi de asociaţii: „Există o dezamagire certă faţă de administraţia Bolojan, dar şi o nemulţumire faţă de întreaga clasă politică. Am observat că există în rândul oamenilor un sentiment de dezgust care provine din faptul că nimeni nu îi ascultă”, spune Vuscan, adăugând că mesajul lui nu e că „echipa mea este mai bună decât echipa lor”, deoarece, susţine verdele, el nu are echipă şi interese.
„Nu. Cetăţenii trebuie să decidă pentru taxele şi impozitele pe care le plătesc, spun eu nemaiplătindu-le! De ce să plătesc parcări? Lasă să se facă o parcare privată. Să vină privatul să ceară el parcare. Atât timp cât plătim impozite pe drum, de ce să mai plătim şi parcare?”, a exemplificat Vuscan, adept al statului minimal şi mare susţinător al ideii spargerii tuturor monopolurilor din oraş. Că e vorba despre CET, Compania de Apă, RER sau OTL…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *