Bordea si Badea s-au facut de ras, in Queen’s

bordeaDan Badea și Cătălin Bordea au umplut cu hohote de râs Queen’s Pub, vineri seara. Orădenii au venit în număr mare pentru a a-și asigura o porție de râs pe săturate. Cei doi ”B” – Bordea și Badea – au lăsat inhibițiile la o parte și-au dat drumul unui umor delirant, specific spectacolelor de stand-up comedy. Cu un debit verbal aiuritor și poante făcute din te miri ce, haioasele vedete ale serii și-au dat pe spate publicul, deopotrivă masculin și feminin. Desigur, iubitorii umorului cu perdea, de catifea nu erau publicul țintă al celor doi, care nu s-au ferit să folosească pe alocuri și un limbaj mai deocheat, specific spectacolelor de acest gen.
dan badeaBadea a avut dificila sarcină de a deschide seara din Queen’s, însă s-a descurcat de minune. Bucureșteanul și-a intrat în mână făcând glume pe seama talentului feminin în ale șofatului, însă piesele de rezistență ale comediei sale au fost poantele pe seama vedetelor muzicale autohtone – de la BUG Mafia și Puya, până la Alex Velea și Connect – R. Pe ultimii doi i-a ridicat chiar la rangul de ”clasici” ai muzicii. Desigur, la zeflemea…
Bordea a făcut paradă cu moldovenismele, dar și cu moldovencele sale. Ironiile și auto-ironiile sale au fost mult gustate de public. Botoșeneanul a demonstrat un umor delirant și, pe alocuri, belicos la adresa… Oanei Roman! Făcând mișto de formele rubensiene ale acesteia, Bordea nu s-a lăsat până nu i-a transmis, la final, ceva ”de bine”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *