Electrica, defazată

plicul-electricaPână să se liberalizeze preţurile la energie (cine ştie ce grozăvii de facturi vom primi atunci), anunţate de premierul Emil Box (că ne ia la pumni deja de câţiva ani, pe tot mai mulţi), Electrica face boacăne oarecum amuzante.

De pildă, ultima factură pe care am primit-o de la ei. Săptămâna asta mi s-a părut mie că n-am mai primit nimic în poştă de la Electrica, cam de multă vreme. M-am uitat şi pe ultima factură plătită prin homebanking şi ţidula bancară mi-a confirmat: trecuse bine de-o lună de când plătisem. Am sunat la deranjamente Electrica Oradea şi mi-au spus şi ei că, „din păcate” primesc destul de multe reclamaţii de acest fel. Dar că n-au ce-i facă, că facturile le trimit cei de la Cluj!

Până la urmă, am mers frumuşel la casieria Electricii şi am plătit, ca un cetăţean corect ce mi-s. Azi, surpriză! Am găsit în poştă şi factura lipsă! 🙂 Perioada de facturare trecută acolo era 23.09.2011-23.10.2011, cu data scandenţei pe 7 noiembrie. Faza e că data poştei de pe factură arată aşa: „14 11 11 – 18”. Deci emisă pe 14 noiembrie şi primită pe 18, o factură cu scadenţa pe 7 noiembrie. Fain!

Fazic, trifazic? Nu, mai degrabă defazaţi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *