Sexagenarul Seremi divorţează

Stefan SeremiDeputatul Ştefan Seremi, preşedintele PDL Bihor, divorţează. Dosarul soţilor Ştefan şi Angela Seremi se află pe rolul Judecătoriei Oradea, fiind înregistrat pe 26 iulie. Politicianul e cel care a intentat divorţul, primul termen fiind fixat pe 20 octombrie.

Potrivit unui portal de ştiri bihorean, Ştefan Seremi ar fi cerut instanţei să fie taxat cu sumele minime care se impun pentru un asemenea divorţ. Motivul ar fi situaţia financiară precară a politicianului, aspect care e de natură să mire. Nu de alta, dar potrivit declaraţiei sale de avere, Seremi deţine cinci terenuri şi o casă, împreună cu soţia sa, Angela. De asemenea, Seremi deţine şi un bolid Audi A6, an de fabricaţie 2007. De asemenea, Seremi mai are 51.656 lei depuşi într-un cont la Banc Post, dar şi părţi sociale la cinci firme. Seremi şi-a trecut şi 150 de ovine şi o familie de albine de „60 buc”. Din salariul de la Camera Deputaţilor, Ştefan Seremi a încasat 61.453 lei în ultimul an. Ca fapt divers, Seremi a scris că soţia sa, Angela, a câştigat în ultimul an 9.500 de lei de la „OF PENSI”. Probabil că s-o fi referit la Oficiul Judeţean de Pensii…

Seremi neagă

Aşadar, Seremi e un om cu stare, aşa cum o arată şi declaraţia sa de avere, completată în iunie a.c. Aşadar, cu atât mai curioasă ar fi cererea sa. Contactat ieri de Jurnal bihorean, Ştefan Seremi a negat că ar fi formulat o asemenea cerere către instanţă. Mai mult, Seremi spune că nu există taxă de dosar pentru un proces de divorţ, ci doar la partaj, care ar avea loc după finalizarea procesului de divorţ.

Reamintim că deputatul Seremi, în vârstă de 61 de ani, şi-a părăsit soţia astă-iarnă, pentru o femeie mult mai tânără, pe nume Natalia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *