Donează o carte!

VuscanLiderul Mişcării Verzilor din Bihor, Horea Vuscan, a anunţat ieri debutul campaniei „O carte pentru fiecare”. Prin această campanie, Vuşcan încurajează donaţia de cărţi pentru destiante mediului rural. Vuscan spune că mai multe localuri din Oradea îi sunt partenere în acest proiect. Acestea vor posta la intrare afişul campaniei iar orădenii ce vor să doneze cărţi o vor putea face inclusiv în localurile partenere. De asemenea, potenţialii donatori pot să-l contacteze pe Vuşcan la email oradeaverde@yahoo.com, pot consulta blogul www.horeavuscan.ro ori pot suna la telefon: 0760.672.908. Cei ce vor să doneze cărţi prin poştă, o pot face la adresa Bihor, Oradea, str. Iuliu Maniu nr. 7, cod poştal 410104.

Vuşcan spune că el personal va dona 100 de cărţi şi îşi roagă concentăţenii să doneze la rândul lor, mai ales dacă e vorba despre cărţi pe care le au în dublu exemplar sau care nu mai prezintă interes pentru aceştia.

„Am vorbit deja la Ţeţchea, cu primarul. Se doreşte acolo construirea unei bibloteci comunale până anul viitor. Dacă nu va fi gata, cărţile vor fi duse la şcoală. Primul calup de cărţi va merge la Ţeţchea”, a spus Vuşcan. Campania se va desfăşura până în luna septembrie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *