Studentii pesedisti l-au ratat pe Filip! :)

In locul fostului birou senatorial al lui Filip e acum un magazin de saltele
Liga Studenţilor Social-Democraţi Bihor a demonstrat joi cum nu trebuie organizat un moment cu încărcătură politică. Se poate spune că studenţii pesedisti conduşi de Cosmin Silaghi şi-au ratat ieri acţiunea depunerii jerbei de coroane la cabinetul senatorului Petru Filip, din cauza superficialităţii. Deşi îşi anunţaseră prezenţa la locaţia din strada Cantemir cu o zi înainte, studenţii pesedisti nu au mai apărut la locul cu pricina. Aceasta pentru că au aflat într-un final că acolo nu mai e decât un magazin de saltele.
Jerba PSD in sediul PDL Bihor
Astfel, pesediştii i-au lăsat pe jurnalişti cu ochii în soare şi şi-au schimbat planurile în ultima clipă, fără să mai anunţe pe nimeni. Pur şi simplu s-au deplasat la sediul PDL Bihor, din Parcul Traian, unde au lăsat o jerbă, pe uşa sediului, cu mesajul „Un ultim omagiu! U.Oradea”. Secretara PDL Bihor, doamna Doina a fost cea care a găsit jerba pe uşa de la partid, aducând-o în incintă”.
Petru Filip
Alin Bobiţan, consilier al senatorului Filip, ne-a spus că biroul senatorial e în curs de mutare, într-o poziţie mai centrală din Oradea. Reamintim că studenţii PSD condamnă faptul că Petru Filip a iniţiat un proiect legislativ care ar obliga universităţile de stat să renunţe la locurile cu taxă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *