Cornel Popa şi Mang, activi online, Seremi ioc!

cornel popaÎn privinţa liderilor partidelor politice din Bihor, dacă Ştefan Seremi (PDL) nu are nicio treabă cu Facebook sau cu vreun alt instrument online de autopromovare, nu acelaşi lucru se poate spune despre alţi doi lideri politici locali. Preşedintele PNL Bihor, senatorul Cornel Popa nu are blog sau pagină web, însă e foarte activ pe Facebook. Pe profilul său, unde figurează ca având 1.056 de „friends”, apar declaraţiile politice şi interpelările senatorului, precum şi diverse informări cu privire la activităţile liberalului.
De asemenea, sunt postate şi articolele din presa online, în care se face referire la 3mangliderul PNL Bihor. Şi la capitolul fotografii, profilul lui Popa e bine garnisit. 28 de poze stau mărturie diverselor sale activităţi – inclusiv suflarea sloganului „aici sunt banii dumneavoastră” lângă gropile de pe DN76 Oradea – Deva.
Şi liderul PSD Bihor, Ioan Mang, are profil pe Facebook, la care a ataşat destule fotografii. Există şi o pagină pe Facebook destul de activă, intitulată „Cabinet Senator Ioan Mang”, care anunţă acţiunile parlamentarului PSD. Sunt afişate inclusiv link-uri spre blogul lui Mang (blog.ioan-mang.ro), pe care senatorul a scris arareori. Totuşi, ultima postare datează din 19 iunie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *