Jeffrey Franks, acest asasin economic

Jeffrey FranksApostolul FMI în România, deja celebrul asasin economic Jeffrey Franks, i-a anunţat pe români ceea ce, de fapt, trebuia să-i anunţe cei pe care i-au ales. Omul Fondului Monetar Internaţional (FMI) a arătat, finalmente, românilor, fără putinţă de tăgadă, cine e adevăratul şef al Guvernului. E FMI, mult-hulit prin alte părţi însă, iată, stăpân pe la noi, în ţara celor care nu votează ori dacă o fac, o fac (fuck!) contra-cost sau doar în dorul lelii.

Aşadar, într-un final, vă trimit şi eu mesajul lui Franks, asasinul-premier trimis de FMI să ne pună pe butuci economia și așa destul de plăpândă. În rândurile de mai jos veți afla, citând seaca știre Mediafax, măsurile halucinante pe care neghiobul Boc s-a ferit s-o spună el, tupilându-se după draperiile Palatului Victoria. FMI a ordonat, iar încropeala guvernamentală BăsescuBoc îşi va executa cinic poporul: vom mai primi o palmă, şi încă una grozavă, de ne va frige ani de-acum înainte.

Din păcate, nu ne vor frige şi caloriferele, pe care mulţi vor alege să şi le debranşeze după ce la finele unui an2011 în care Executantul Executiv Boc va fi tăiat cu totul subvenţiile la căldură şi apa caldă. Ni se transmite, batjocoritor, că primăriile vor putea să suporte ele, întru totul, dacă vor vrea şi vor putea, toată subvenţia… Asta ca şi cum marea grămadă a impozitelor şi taxelor nu merg spre Guvern, ci spre amărâtele administraţii locale.


FRANKS-BĂSESCU-BOC, TROICA CE NE UMILEŞTE

Iată, așadar, ce transmite, punctual, Mediafax, pe acest subiect:

boc„Guvernul s-a angajat în ultimele discuţii cu FMI să elimine subvenţia la energia termică în perioada imediată astfel că factura populaţiei pentru încălzire şi apă caldă ar putea creşte cu până la 60% până la finele anului, în funcţie de capacitatea primarilor de a acoperi diferenţa din surse proprii.
Potrivit reprezentantului FMI, eliminarea subvenţiilor în acest an pentru căldură va avea efect şi asupra inflaţiei, care ar putea urca şi până la 6%, peste cea mai recentă prognoză a Băncii Naţionale a României.
inflatia
Banca Naţională a revizuit săptămâna trecută prognoza de inflaţie pentru acest an, de la 3,6% la 5,1%, dar nu a luat în calcul şi posibilele creşteri de preţuri administrate, pe motiv că nu exista un calendar cert în această privinţă.
În prezent, de la nivel central, Guvernul acoperă până la 45% din cheltuielile cu combustibilul ale producătorilor de energie termică, iar preţul de facturare la populaţie diferă mult de la o localitate la alta, în funcţie de preţul de referinţă stabilit de către consiliul local şi subvenţia acordată de fiecare primărie”.
Traian Basescu

Şi, ca să nu vă plictisesc prea mult, vă voi spune în încheiere că FMI – această mega-caracatiţă financiară internaţională – e hulită de destule state ce sunt păţite cu măsurile impuse de bancherii globali organizaţi în stil mafiot. Iată, însă, că mega-caracatiţa FMI ne prinde acum pe noi în mrejele ei din cauza unor conducători slabi cu duhul, precum Traian Băsescu şi Emil Boc care, dincolo de slăbiciunea minţii mai se fac vinovaţi, cred eu, şi de boli ale sufletului. Şi din cauza asta ar trebui să-i condamnăm, o dată pentru totdeauna. Pe ei şi pe toţi ca ei!

Cine e Jeffrey Franks? Vezi aici!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *