Ţîrle s-ar scoate cumva cu Muzeul…

Sigla Muzeului Tarii Crisurilor, in marmuraMeciul dintre Radu Ţîrle şi firma Selina ar putea ajunge într-o nouă fază. Până nu demult, preşedintele Consiliului Judeţean invoca hiper-corectitudinea sa şi se spăla pe mâini, spunând că el a depus deja o plângere penală împotriva constructorului. Trebuie ca mai întâi să se pronunţe Justiţia, spunea Ţîrle, înainte ca el să întreprindă ceva pentru mutarea Muzeului Ţării Crişurilor în noul sediu.
Interpelat recent de Jb pe această temă, procurorul Dorel Moţiu arăta că, oricum s-ar interpreta lucrurile, problema Muzeului tot nu-şi va găsi rezolvarea în penal.
Tirle
Acum, Radu Ţîrle spune că vrea o expertiză independentă, care să arate ce s-a întâmplat cu banii Consiliului Judeţean pe şantierul fostei Garnizoane. „Am comandat expertiză tehnico-economică la  o firmă autorizată din Timişoara, pentru a vedea exact câţi bani lipsesc, pentru că banii se termină şi lucrările nu. Să vedem câţi bani s-au cheltuit fără procedură”, ne-a declarat Ţîrle, convins că Selina a lucrat pe-o mână cu firma băimăreană ce asigura dirigenţia de şantier, în detrimentul CJ Bihor.
Dirigenţie pe care, de altfel, tot Radu Ţîrle a angajat-o, după ce renunţase la serviciile altei firme de profil, din Oradea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *