Terase-restaurant de bonton, pe mal

Noua terasa de langa Podul FerdinandPrimăria a scăpat de „Ţânţarul” pentru a face un ban în plus şi a da ştaif malului Crişului din plin Centru.  Amplasamentul situat în scuarul de pe malul drept al Crişului Repede – str. Emilian Mircea Chitul (în proximitatea fostei terase „La ţânţarul”) s-a închiriat ofertantului SC Pinota SRL, la un preţ de 0,70 lei/mp/zi.
Pinota SRL ar dori însă o suprafaţă ce depăşeşte 250 de metri pătraţi propuşi de Primărie. Suprafaţa finală ce va fi închiriată va fi stabilită prin autorizaţia de construcţie, pe care firma respectivă va trebui să o obţină în termen de două luni de la semnarea contractului de închiriere cu Primăria. Pentru 250 de metri pătraţi, Pinota ar urma să plătească municipalităţii 5.250 lei/30 de zile.
Terasa de langa Podul Ferdinand
chiosc libertatii
Amplasamentul de pe malul Crişului, situat pe strada Libertăţii, s-a atribuit spre închiriere societăţii Lildec SRL, la un preţ de 0,90 lei/mp/zi. Adică pentru 6.750 lei/30 de zile.
Zona dintre Hotelul Hilton şi Expo Flora (Aleea Ştrandului) nu a fost închiriată, urmând a fi reluată procedura.
A fost şi o ofertă neacceptată de Primărie. SC Select Catering SRL a fost respinsă de la licitaţie, invocându-se „nerespectarea prevederilor capitolului 4 privind elaborarea şi prezentarea ofertei din Instrucţiunile de participare la licitaţie (lipsă certificat de urbanism, lipsă aviz CMUAT, lipsa acordului Administraţiei bazinale Ape Crişuri)”, mai arată Biroul de Presă municipal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *