Evoluții la Tirle. Au dispărut baticurile!

femei penticostale la adunareSecretariatul președintelui de la Consiliul Județean începe să arate altfel. Mă refer, desigur, la persoanele ce-l populează. Au dispărut secretarele cu nelipsitele baticuri – semn distinctiv la femeile din ritul penticostal. Spre deosebire de predecesoarele lor, plecate în concedii maternale, noile secretare ale lui Radu Țîrle Naomi și Delia – se îmbracă altfel, parcă sunt mai dezghețate și… nu poartă baticuri!  

TirleAstfel, am putea spune că, dându-le jos baticurile de pe cap propriilor secretare, lui Țîrle i-a venit mintea la cap. Măcar la capitolul ăsta…

PS: îmi pare că și cea poreclită de colegii din Consiliu „Văduva neagră”, mă refer la consiliera lui Țîrle, Camelia Indrei, parcă nu mai poartă doar țoale negre. Dimpotrivă, vineri afișa un poncho colorat și încerca să fie sociabilă, cât de cât. Bine-nțeles, sociabilă pentru a repeta, foarte convinsă de altfel, că Radu Țîrle e un om „extrem de corect”. O fi, că prea o spunea cu foc! Oare ajunge pentru a face din Bihor „un județ de nota 10”, așa cum ne promitea în 2008?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *