Zidit, ca-n legenda meșterului Manole!

manastirea argesului, din legenda mesterului manoleAflu de pe Mediafax că un homeless ar fi fost zidit, marţi seară, alături de opt câini, de către o echipă de muncitori care au turnat o placă de beton peste un grup sanitar dezafectat! Riscurile „meseriei” de homeless…

Muncitorii habar n-au avut că îi calcă pe urmele meșterului Manole, celebrul personaj de literatură ce și-a zidit soția cu bună știință, pentru a ridica Mănăstirea Curtea de Argeș.

Totul s-a întâmplat în zona peninsulară a Constanţei. Muncitorii nu s-au obosit să verifice dacă în WC-ul cu pricina, pe care doreau să-l astupe, adăpostea pe cineva sau nu.

Ulterior, după plecarea muncitorilor, un taximetrist a auzit zgomote din zona respectivă şi a alertat autorităţile prin Serviciul 112.

La faţa locului a ajuns un echipaj de intervenţie de la Pompieri, iar după aproximativ o jumătate de oră, timp în care au săpat în cimentul care nu apucase să se întărească, pompierii militari au reuşit să-l scoată pe bărbatul blocat în interior, alătui de opt câini.

Bărbatul, Gheorghe Aniţă, de 41 de ani, nu era rănit, dar a fost transportat la spital, unde a fost ţinut timp de câteva ore sub supraveghere medicală.

Poliţiştii constănţeni au deschis o anchetă pentru a stabili cine e vinovatul…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *