Provocare GSP: Aşa aş juca cu Luxemburg

Nationala mea

Calificarea s-a dus, naţionala rămâne. Am răspuns provocării GSP.ro şi am făcut şi eu un 11 pentru meciul cu Luxemburg. Precizez că am ales din fondul de jucători disponibili pentru meciul cu Luxemburg. Vorba aia, tot românul e un posibil selecţioner… 🙂

Am renunţat la sistemul închistat de joc pe care-l foloseşte Răzvan şi am încercat un 4-3-3 pentru derby-ul codaşelor, cu Luxemburg. Dacă nici cu supuşii ducelui de Luxemburg nu ataci…

Paul PappCred că trebuie dată o şansă şi tinerilor din apărare, precum Gardoş, Papp, Sălăgeanu sau Râpă. Apoi, în echipa mea nu mai au ce căuta un Florescu sau un Alexa, ori un Deac. Cu ăştia în echipă, nu am avut mijloc deloc cu bosniacii.

Marica a dat un gol frumos cu Bosnia, inutil în cele din urmă şi s-a zbătut apoi prea puţin. După care i-a luat apărarea lui Răzvan. De ce, Maricon, pentru că te bagă titular chiar dacă la Stuttgart nu mai exişti?

Cred că şi un Alexe sau Stancu merită o şansă. Şi nu numai cu Luxemburg.

Ne place sau nu, trebuie s-o luăm de la început. Pentru că Răzvan nu a reconstruit nimic, ci doar a mânjit pereţii…  Apropo, după cum vedeţi, Lucescu Jr. nu are onoare, neanunţându-şi încă demisia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *