FC Bihor va promova!

FC Bihor no 1Cu riscul de a părea prea exaltat, vă spun că mi se umple sufletul de bucurie când mă uit la clasamentul alăturat. Echipa de suflet a tuturor bihorenilor – FC Bihor Oradea – a ajuns lider în Seria a II-a a Ligii 2. După ani de așteptare, Bihorul e acolo unde-i este locul: pe primul loc! Victoria de la Mioveni (1-0, gol Oltean, min 68), se suprapune în mod minunat cu ascensiunea Bihorului în clasament, pe prima poziție.

De altfel, Bihorul era pe primul loc încă din etapa precedentă, când a bătut ACU Arad cu 5-1, cu un joc încântător, dacă Sibiul nu câștiga în ultimul minut la Vâlcea, din penalty.

Tot azi, Petrolul Ploiești a reușit să revină de la 0-2 pe teren propriu cu UTA Arad, câștigând pe final cu 3-2. Dacă Petrolul nu bătea azi, era și mai bine pentru FC Bihor. 🙂 Dar nu e nicio problemă, eu cred că Bihorul va promova oricum, pentru că în sfârșit MERITĂ. La Oradea se joacă fotbal după muuuultă vreme.

Etapa viitoare, pe 2 aprilie, FC Bihor joacă la Iași. Indiferent de rezultatul de acolo, păstrăm o șansă foarte mare la promovare, așa că îi invit pe toți microbiștii bihoreni pe stadionul Iuliu Bodola, sâmbătă, 9 aprilie, la meciul cu CSM Râmnicu-Vâlcea.

Nu uitați, echipa noastră are o medie de vârstă de doar 21-22 de ani! Dacă nici copiii ăștia nu merită susținere, atunci cine o merită?

HAI BIHORUL!

Pentru a vă aminti de bucuriile din trecut, momentele în care ne-am simțit mândri ca suporteri bihoreni, vizionați clipul de mai jos:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *