Dovada că extratereștrii există

Bacterie in meteoritExistă viață dincolo de Pământ! Dr. Richard B. Hoover,astrobiolog la NASA, afirmă că a găsit dovezi concludente pentru a demonstra acest adevăr. Dovezile astrobiologului au ieșit la iveală dintr-un meteorit extrem de rar – denumit CI1 – care mai are doar opt asemenea „frați” găsiți pe planeta noastră.

Fosilele de bacterii descoperite în meteoritul cu pricina demonstrează că viața nu se rezumă la minunata noastră planetă albastră. Concluziile lui dr. Hoover au fost publicate deja în Journal of Cosmology, vineri noaptea.

În ultimii zece ani, Hoover a studiat meteoriți găsiți peste tot în lume și iată că într-un final strădaniile sale au fost răsplătite. Astrobiologul NASA a folosit un microscop dotat cu un scanner cu electroni pentru a sparge și a analiza meteoritul CI1. Astfel, a găsit microorganisme, despre care spune că multe dintre acestea seamană cu cele ce sorginte terestră.

Altele sunt însă foarte diferite și chiar ciudate, s-a exprimat dr. Hoover. „Unele sunt foarte neobișnuite, ciudate și nu seamănă cu nimic din ceea ce am putut identifica până acum pe Pământ”, a declarat specialistul, care spune că i-a invitat și pe alți specialiști din domeniu să analizeze micro-organismele extraterestre.

Calea Lactee, vazuta de pe Pamant“Dată fiind natura controversată a acestei descoperiri, am invitat 100 de experți și am lansat și o invitație generică pentru alți peste 5.000 de oameni de știință pentru a analiza, la rândul lor, descoperirea”, a declarat Dr. Rudy Schild, redactor-șef la Journal of Cosmology și om de știință la Harvard-Smithsonian Center for Astrophysics. Dr. Schild spune că niciun alt demers științific din istorie nu a fost atât de verificat ca și acesta!

Totuși, trebuie spus că nu toată lumea marșează la descoperirea doctorului Hoover. „Journal of Cosmology nici măcar nu e un jurnal de știință în toată regula”, spune PZ Meyers, om de știință la Universitatea din Minnesota pe site-ul scienceblogs.com. PZ Meyers spune despre cei de la Journal of Cosmology că sunt doar niște obsedați de ideea că viața e originară de undeva din spațiu și „și pur și simplu s-a revărsat pe Pământ”.

În acest context, merită, totuși, amintit că NASA a admis recent că, având în vedere diversitatea propriei noastre galaxii, calculele matematice făcute arată clar că nu putem fi singuri în Univers.

sursa: Yahoo

Pe aceeaşi temă:

NASA: Nu suntem singuri în galaxie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *